top of page
02.jpg

Britt Kongstad · indehaver

"Ingen faglig udfordring er for stor for mig. Jeg nyder virkelig når jeg kan løse en problemstilling som en kunde har døjet med –måske endda i årevis.

Mit speciale er svagtsynsoptik og kontaktlinser. Indenfor brille-verdenen finder jeg stor inspiration i nye materialer. I dag kan stel eksempelvis fremstilles af træ, sten og læder og udviklingen indenfor nye glastyper har også mit stor fokus. Jeg har arbejdet som optiker i Haderslev siden 1992, og nyder dagligt gensynet med faste kunder, der viser mig den store tillid at komme igen år efter år."

04.jpg

Hanne Wogensen · optiker 

Hanne er en erfaren optiker med mange år i branchen. Hun er et kendt ansigt i bybilledet og hos Hanne er du altid i trygge hænder

03.jpg

Frederik Snejbjerg · Optikerassistent 

Frederik har mange års erfaring indenfor optikbranchen. Både med vejledning og salg af brillestel, glas og kontaktlinser. 

Kontakt OPTIQ

Du kan komme i kontakt med os ved at bruge nedenstående formular eller sende os en mail på mail@optiq.dk

Drejer sin henvendelse sig om booking af synsprøve, bedes du ringe til os på tlf. 35145155

KONTAKT

Din besked er afsendt

Oplysninger om klagemuligheder

1) En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

 

2) EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr.

Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse mail@oerkilds.dk.

 

bottom of page